Onderhanden projecten

HalloLED

conceptontwikkeling en uitwerking

ontwikkeling website en HalloLED app

HalloLED helpt huishoudens naar LED lampen over te stappen. Daarmee kan op verlichtings(energie)kosten 80-90% worden bespaard. De ontwikkelde app daagt gebruikers uit om hun huis door te gaan en te kijken hoeveel er jaarlijks kan worden bespaard. 

SVV GildePlus

conceptontwikkeling en uitwerking

realisatie

SVV GildePlus is een werkcommunity gelieerd aan voetbalvereniging SVV Scheveningen. We verbinden ZZP'ers, MKB ondernemers en uitkeringsgerechtigden. We werken met elkaar en leren van elkaar. We versterken elkaar met kennis en kunde.

SVV Leergilde Plus

conceptontwikkeling en uitwerking

realisatie

Binnen de werkcommunity SVV GildePlus is een concept ontwikkeld om jongeren tussen 14-17 die voor studie- of loopbaankeuze staan te ondersteunen in hun keuze. Er zijn immers zoveel jongeren die het (nog niet) weten. De jongeren draaien mee in het Gilde en we bezoeken bedrijven die voetbalvereniging SVV Scheveningen sponsoren. SVV GildePlus won met dit plan de DDD-award in Den Haag.

Görtz & Crown
strategisch advies en marktontwikkeling

Görtz & Crown is hét opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies die full-time worden geplaatst. Ze leiden nannies op binnen de zelf ontwikkelde Görtz & Crown Nanny Academy, waarvoor nu een exportplan is gemaakt.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2018-2019 by Lageman.nl. Proudly created with Wix.com