Projecten o.a.

Görtz & Crown
strategisch advies en marktontwikkeling

Görtz & Crown is hét opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies die full-time worden geplaatst. Ze leiden nannies op binnen de zelf ontwikkelde Görtz & Crown Nanny Academy, waarvoor nu een exportplan is gemaakt.

Gemeente Den Haag
projectmanagement 

Gemeente Den Haag doet als gemeente mee met een pilot 'Goed Verhuurderschap'. Doel van de pilot is om er achter te komen welke instrumenten de gemeente heeft om malafide verhuurders aan te pakken. De achterliggende vraag is uiteraard of de wetgeving moet worden aangepast om gemeenten betere instrumenten in handen te geven. 

Hartemens
websitebeheerder 

Lisette de Lange is een kei in verhalen vertellen. Haar gave past ze toe zowel in blijmoedige als in zwaarmoedige situaties. Zowel bij trouwplechtigheden als bij rouwceremonies. Altijd slaat ze de spijker op z'n kop.
Met het stellen van de juiste vragen weet ze de juiste inhoudelijke input van de familie en andere betrokkenen te vergaren, waar ze een tekst van maakt die vaak als een rode draad door de ceremonie loopt. Ze vindt woorden, legt verbindingen die de plechtigheid en/of ceremonie tot iets onvergetelijks maken.

HalloLED

conceptontwikkeling en uitwerking

ontwikkeling website en HalloLED app

HalloLED helpt huishoudens naar LED lampen over te stappen. Daarmee kan op verlichtings(energie)kosten 80-90% worden bespaard. De ontwikkelde app daagt gebruikers uit om hun huis door te gaan en te kijken hoeveel er jaarlijks kan worden bespaard. 

SVV GildePlus

conceptontwikkeling, uitwerking

realisatie incl. fondsenwerving

SVV GildePlus is een werkcommunity gelieerd aan voetbalvereniging SVV Scheveningen. We verbinden ZZP'ers, MKB ondernemers en uitkeringsgerechtigden. We werken met elkaar en leren van elkaar. We versterken elkaar met kennis en kunde.

SVV Leergilde Plus

conceptontwikkeling, uitwerking

realisatie incl. fondsenwerving

Binnen de werkcommunity SVV GildePlus is een concept ontwikkeld om jongeren tussen 14-17 die voor studie- of loopbaankeuze staan te ondersteunen in hun keuze. Er zijn immers zoveel jongeren die het (nog niet) weten. De jongeren draaien mee in het Gilde en we bezoeken bedrijven die voetbalvereniging SVV Scheveningen sponsoren. SVV GildePlus won met dit plan de DDD-award in Den Haag.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2018-2019 by Lageman.nl. Proudly created with Wix.com